Telefoon: +32 (0)15 22 23 22 E-mail: info@dils-fsw.be Klantenportaal

Objecten

Maatwerk is zoveel meer dan de standaardproducten of toepassingen. Denk maar aan spoelbakken en wastafels, deuromlijstingen, raamtabletten, deurdorpels en zwembadboorden.

Misschien denk je aan een tafel of bijzettafel volledig volgens jouw wensen. Een logo of naambord met huisnummer aan de voordeur, tuintafel, een toog… Kortom, u vraagt, wij ontwerpen en maken volgens uw wensen.

Materialen

Natuursteen

Veelzijdig door het grote aanbod en de verschillende oppervlakte bewerkingen. Van gepolijst tot verouderd. Elke natuursteensoort zoals marmer, blauwe steen, graniet of onyx heeft zijn specifieke kenmerken en ze komen tot hun recht in elk interieur. Zowel de particulier als de vakman of architect kan bij ons terecht voor totaalprojecten.

Dekton

Dekton is een geavanceerde mix van materialen waaronder glas, kwarts en keramisch materiaal. Het heeft een hoge UV- kras- en vlekbestendigheid. Dekton is ook bestand tegen hoge temperaturen en uitermate slijtvast. Het heeft een lage waterabsorbtie en is onbrandbaar. Bestaat in een veertigtal kleuren met verschillende oppervlakte bewerkingen. Als Loyalty Gold Dealer staan wij garant voor perfecte afwerking en vlotte levering.

Composiet

Composiet bestaat voor meer dan 90 % uit natuurlijk kwarts en is daardoor een uiterst hard materiaal dat bestand is tegen alledaagse vlekken. Ideaal voor keukentabletten, badkamer, vloer- en wandbekleding. Composiet is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en verschillende oppervlaktebewerkingen. We zijn Loyalty Gold Dealer van Silestone , verdeler van Diresco en tal van andere merken.

Keramische platen

Keramische tegels werden almaar groter en werden platen tot 160 x 320 cm. Dat opent nieuwe mogelijkheden voor vloer- en wandbekleding. Ook andere maatwerkproducten kunnen hieruit verwerkt worden. Hier vind je ook een uitgebreid kleurenpallet met natuursteenimitaties, beton- en metaallook platen en effen kleuren.

Toonzaal Woonontwerp Peter Deckers toog in marmer met ingefreesde logo
handenwasser model Lead
maatwerk natuursteen paramenten
leggers in stalen wijnrek
marmer salontafel
Zitbank in arduin.
Handenwasser model Bowl antico
bureaublad in Dekton
salontafel met Dekton blad en gelakt metalen frame
Deuromlijstingen
vergadertafel met Dekton blad
Toogbekleding in Twilight in samenwerking met Marc Op De Weerdt
maatwerk natuursteen paramenten
Verlijlmde spoelbak in composiet
maatwerk natuursteen paramenten
Deuromlijstingen